Koslektor bereik gastronomiese hoogtes

CIndy Menigo
Honger?
Hoe lyk dit met sappige kwartel en lemoensous? Ontbeende lam gevul met basiliekruid en salami, wat bedien word met botterskorsie-gnocchi, ’n geroosterde tamatiesous en groente? Dié ete word dan afgesluit met ’n kersie- en gemmer-sjokolade-mousse, soet beet, beet-meringue, framboossous en wit sjokolade- krummels.
Dié is ’n droomkos-ervaring vir enige kosliefhebber en was ook ’n reuse-uitdaging vir plaaslike kykNET Kokkedoor-finalis Cindy Menigo. Cindy, koslektor by Weskus Kollege se kampusse in Malmesbury en Vredenburg, is een van net vyf finaliste in die Wes-Kaap wat op Vrydag 1 Augustus 2014 aan Unilever se Sjef van die Jaar-kompetisie in Kaapstad deelgeneem het. Sy het net drie ure gehad om dié innoverende spyskaart uit te dink en ál die disse voor te berei. “Die kompetisie was straf,” sê sy, maar sy hou styf duim vas dat sy gekies sal word om aan die nasionale ronde in Johannesburg deel te neem. R25 000, ’n jaar se Unilever-ambassadeurskap en dubbelblad-dekking, sowel as voorbladdekking in die gewilde Chef Magazine.
Cindy wag in spanning op die beoordelaars wat binnekort hulle besluit sal maak. Sy sê haar Kokkedoor-blootstelling het beslis haar loopbaan ’n hupstoot gegee. Haar skielike status as TV-sjef help ook om haar studente by die kollege te motiveer oor hulle toekomstige loopbane. Cindy is ook die naaswenner in 2014 se nasionale Baking Masters-kompetisie.
 Cindy 1 IMG_18393359261702 IMG_245883766881126 IMG_431103293506033
Advertisements
Standard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s